Skip to content

Seniorenclub honden

In de Club wonen maximaal 42 honden. Zij wonen in verschillende kamers. De kamers hebben vloerverwarming en bestaan uit een binnen en buitenruimte waar de honden 24 uur per dag toegang hebben. Daarnaast is er een gezellige huiskamer en een grote tuin van ruim 4600 m2.

In de huiskamer kunnen eigenaren en vrijwilligers uitgebreid met de honden knuffelen. Drie keer daags gaan de honden naar de huiskamer en/of hun veld. Op het veld zijn bomen en een schaduwplek en met warm weer is er een badje aanwezig.

De honden hebben alle vrijheid op het grote veld en worden daarnaast door vaste vrijwilligers in de bossen rondom NDZ gewandeld. Voor de stramme senioren is een wandeling op het terrein vaak al feestelijk genoeg.

De dieren in onze Seniorenclub worden niet herplaatst maar worden tot aan hun dood door ons verzorgd. Naast dieren met eigenaren wonen er in de Seniorenclub ook een aantal dieren uit ons eigen asiel die vanwege leeftijd en gebreke helaas niet herplaats kunnen worden. Deze dieren vallen onder ons dieren(adoptie)fonds.

Back To Top
Translate »