Skip to content

Het Catshuys

In het Catshuys is er plek voor 20 katten. Zij wonen in een grote gezellige woonkamer met een ruime vide en een riante serre. De serre geeft toegang tot de afgeschermde tuin van bijna 300 m2.

Door deze ruime opzet is er voor iedere kat wat wils. De vide is er voor de katten die graag in alle rust van hun oude dag genieten. Hier komen uitsluitend onze vaste dierenverzorgers en vrijwilligers. De vide staat met een open trap in verbinding met de gezellige woonkamer waar behalve krabpalen, manden en een zithoek ook alle kattenkennels zijn. Hier wordt er door de verzorgers, eigenaren en vrijwilligers uitgebreid geknuffeld.

24 uur per dag hebben de katten toegang tot de overdekte serre en de tuin. Katten met een afwijkend dieet brengen de nacht door in hun kennel zodat ze uitsluitend het gepaste kunnen eten.

De dieren in onze Seniorenclub worden niet herplaatst maar worden tot aan hun dood door ons verzorgd. Naast dieren met eigenaren wonen er in de Seniorenclub ook een aantal dieren uit ons eigen asiel die vanwege leeftijd en gebreke helaas niet herplaats kunnen worden. Deze dieren vallen onder ons dieren(adoptie)fonds.

Back To Top
Translate »